Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint….

Het lijkt dan misschien nog ver weg maar voor we het weten verwelkomen wij Sinterklaas weer in Nederland en dus ook in DE Sinterklaas stad: Amersfoort. Want na een jaar waarin wij Sinterklaas helaas alleen digitaal hebben kunnen volgen, verwachten wij Sint en de Pieten op zaterdag 13 november 2021 weer in real life te kunnen ontvangen. Dit doen wij als vanouds weer in de Eemhaven. KEIgaaf toch? Wel zal het er dit jaar anders uit gaan zien. Naar verwachting zullen wij nog wel rekening moeten houden met verschillende maatregelen waarin wij hopen op jullie begrip.

Daarnaast willen wij het nog sfeervoller maken dan voorgaande jaren. Sint en de Pieten zullen namelijk aankomen aan het eind van de dag als het gaat schemeren. Muziek, overal lichtjes en vooral heel veel blije kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s enz.. Zien jullie het al voor je? Wij wel en we kunnen niet wachten (Sint en de Pieten hebben laten weten ook al aan het aftellen te zijn)! Naar verwachting zal het programma en de inloop om 16:30 uur starten en is het om 18:00 uur afgelopen.*

Achter de schermen zijn wij druk bezig met alle voorbereidingen en we hopen snel meer naar buiten te kunnen brengen.

Nog een paar maanden en dan hopen wij jullie allemaal weer in de Eemhaven te zien!

* Natuurlijk houden wij nauwlettend alle ontwikkelingen omtrent COVID-19 in de gaten. Vooralsnog is alles onder voorbehoud. Wat we gaan doen zal binnen de maatregelen vallen en werken wij volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.