Hoor de wind waar door de bomen…

Zitten jullie ook al met warme chocomel en pepernoten op de bank? Wij wel!
De zomer ligt nu echt achter ons en we gaan steeds sneller richting de mooiste tijd van het jaar, namelijk…. De tijd dat Sinterklaas weer in het land is!! Hebben jullie daar ook al zoveel zin in? Zoals eerder aangekondigd zal het er dit jaar anders uit gaan zien. We gaan veel digitaal werken en doen ons best om er hoe dan ook een mooi feestje van te maken*!

Naast de digitale aankomst die op zaterdag 14 november uitgezonden zal worden, zorgen wij ook in de overige weekenden dat Sinterklaas merkbaar in Amersfoort is. Dit  zullen wij doen door online, live momenten te gaan creëren. Daarnaast zal natuurlijk ook DE brievenbus van Sinterklaas een vaste plek krijgen in Amersfoort.

Hier kan je jouw verlanglijstje, kleurplaat, brief in doen en zit er een enveloppe met adres en postzegel bij? Dan krijg je hoogstpersoonlijk antwoord van Sint en Piet zelf! Hoe leuk is dat!

Nog een tipje van de sluier…

Met dank aan Van Mossel Kia hebben wij in Amersfoort dit jaar weer een heuse Sinterklaas auto! Wil jij weten wat voor een leuke acties wij hiermee gaan doen? Houd dan de site en social media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Wil je meehelpen aan het mooiste feest van het jaar, voor of achter de schermen (letterlijk in dit geval)?
Stuur een mailtje naar: amersfoortsinterklaasstad@gmail.com dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

Alle hulp is welkom!

*Natuurlijk houden wij nauwlettend alle ontwikkelingen omtrent COVID-19 in dat gaten. Alles wat wij doen valt binnen de maatregelen en werken wij volledig volgens de richtlijnen van het RIVM.