Praktische informatie Aankomst Eemhaven

De aankomst van Sint Nicolaas zal rond 12:00 uur plaatsvinden en kan altijd op een grote belangstelling van kinderen en ouders rekenen. Gezien de te verwachte toeloop, willen we dit in goede banen leiden. Daarom zijn er enkele verkeersmaatregelen van kracht die we bijgaand met u delen.

Verkeersmaatregelen

Op zaterdag 12 november van 11.00 tot 14.00 uur is de gehele Eemhaven De Grote Koppel, Kleine Koppel en Tappersgilde voetgangersgebied. Het gebied wordt afgesloten met dranghekken en afzetlint; (brom)fietsers en auto’s zijn niet toegestaan.

’t Sasje is vanaf 11:15 uur volledig afgesloten.

Houd daar rekening mee als u van de grote koppel naar de kleine koppel wilt of andersom.

Op de kleine koppel is het 12 november niet toegestaan om te parkeren en is een wegsleepregeling van toepassing.

Bijgaand vindt u een plattegrond waarop te zien is wat er precies wordt afgezet.

Fietsenstallingen

Kom zoveel mogelijk lopend of met de fiets. Fiets parkeren kan bij 1 van de 4 tijdelijke fietsenstallingen op:

  • De Eemlaan
  • parkeerplaats tegenover De Eemlaan
  • basketbalveld aan De Gildenplaats – Grote Koppel
  • Kleine Spui – Smalle Pad

Vragen?

Wij verwachten dat de goedheiligman met veel enthousiasme door ouders en kinderen wordt onthaald. Vanwege de toeloop van bezoekers en de veiligheid van iedereen, vragen wij u de aanwijzingen van verkeersregelaars en begeleiders van Het Sint Nicolaas Comité ter plaatse op te volgen. De begeleiders van het comité zijn herkenbaar aan hun rode jas of crew kleding.

Wij hopen u via deze weg voldoende informatie te hebben gegeven over verkeersmaatregelen van de aankomst. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met het Sint Nicolaas Comité via mail.

Namens de goedheiligman en iedereen die er op 12 november een mooi feest van gaat maken; alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking!