Sinterklaas bezoekt Emiclaer

Zondag 17 november is het groot feest in Winkelcentrum Emiclaer, vanaf 13.00 uur wordt Sinterklaas opgewacht door vele enthousiaste kinderen. Zij zingen uit volle borst mee met de vrolijke liedjes. Na de ontvangst van Sinterklaas op het podium, barst het Sinterklaasfeest los in het gezellige winkelcentrum.

Uiteraard ontbreken de leuke activiteiten als de PietenSpellenCircuit en de sfeervolle Lampionnenoptocht met vuurwerk niet.

 

PietenSpellenCircuit, zaterdag 23 november

Deelname is voor alle kinderen tussen de 3 en 8 jaar mogelijk. Je deelnameformulier kan je tussen 13.00 en 16.00 uur ophalen bij de pietencentrale, in de buurt van de Oliebollenkraam. Sinterklaas komt ook nog even langs om te kijken of de kinderen nog hulp nodig hebben, ze de hand te schudden en met ze op de foto te gaan.

 

Lampionnenoptocht, zaterdag 30 november

Voor de Lampionnenoptocht kan je, met je hele familie, buurtkinderen, vriendjes en vriendinnetjes tussen 16.30 en 17.00 uur verzamelen bij de Oliebollenkraam. Vergeet je lampion niet! Om 17.00 uur start de optocht rondom de vijver van Emiclaer met vele mooie lampionnen en lichtjes op de boot van Sinterklaas. Als wij allemaal de Oversteek gepasseerd zijn, start de vuurwerkshow om 17.30 uur. Veel plezier!

Check voor het laatste nieuws ook onze Facebook pagina.